AMS Ceas de perete AMS 9612

520,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
colectiaestera.ro
 

AMS Ceas modern de perete AMS 9612

552,08 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
silvertime.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 520,00 RON

Descrierea produsului
Timpul trece ca apa... nu-l lăsa să curgă necontrolat și ține-l mereu sub control! Vă puteți baza pe ceasul modern AMS acasă sau la birou. Baza ceasului este realizată din furnir wenge, în care sunt inserate patru cifre metalice. Ceasul original cu elemente metalice se va potrivi și pe perete.
Ceasurile AMS sunt create prin combinarea calității germane precise și a eleganței. De mai bine de 100 de ani, în Schwarzwald, Germania, se folosesc materiale de înaltă calitate și mașini de marcă fiabile pentru producția lor. Rezultă astfel ceasuri cu un design funcțional și interesant pentru casa dumneavoastră.

Ceas Design AMS
ora afișată în cifre arabe
mecanism cu cuarț
din lemn și metal
combinație de maro și argintiu
dimensiuni 27 x 40 x 4 cm

SUGESTIE: nu sunteți sigur de alegerea unui perete potrivit pentru casa, biroul sau cei dragi? În articolul nostru, am pro câteva sfaturi despre cum să alegeți un ceas.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.