Ofertele pentru produsul

 

Atmosphera Ceas de perete rotund din metal, Ø 80 cm, mecanism vizibil (169306)

799,99 RON
+ 19,99 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
edaxo.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 799,99 RON

Descrierea produsului
Ceas rotund de perete din metal, Ø 80 cm, mecanism vizibil . Atunci când alegeți accesorii pentru interiorul de vis, cum ar fi un birou, dormitor sau sufragerie, merită să acordați atenție faptului că fiecare produs nu este doar de designer, ci și funcțional. Astfel de accesorii, deosebit de remarcabile, sunt, printre altele, ghivecele de flori, ceasurile și oglinzile. Datorită acestor articole utile și foarte simple, puteți completa rapid și ușor aspectul oricărei încăperi. Asigurați-vă că verificați oferta noastră și vedeți că uneori o mică schimbare, aparent nesemnificativă, este suficientă pentru a da unei camere un caracter elegant și confortabil.

Un gadget interesant de agățat în sufragerie sau dormitor este ceasul de perete decorativ de la Atmosphera. Acest produs este realizat din metal . Datorită manoperei sale unice, va fi perfect pentru încăperile finisate în stil steampunk și industrial. Produsul are dimensiuni: 80 cm (diametru). Ceasul este realizat într-o culoare de alamă.

Ceasul decorativ este perfect și ca un cadou unic pentru diverse ocazii: dăruiește-l cuiva drag și încântă-l cu acest gadget remarcabil!

Caracteristicile produsului:
  • ceas de perete decorativ
  • din metal
  • produsul are dimensiuni: 80 cm (diametru),
  • designul va funcționa bine în camerele în stil steampunk și industrial,
  • ceas într-o culoare de alamă la modă,
  • un produs al brandului binecunoscut și ales de bunăvoie Atmosphera.



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.