Karlsson KA5488

Karlsson KA5488

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-06-20): 309.00

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Ceasul de perete al brandului olandez Karlsson este un accesoriu de design de calitate, imaginativ și funcțional, care va reînvia fiecare interior. Marca Karlsson se află pe piață încă din 1999. A fost reprezentată în peste 80 de țări și este una dintre cele mai populare și mai bine vândute branduri de design din clasa sa din lume. Karlsson vine de mai multe ori pe an cu modele noi, uimitoare prin originalitate și noutate. Dacă vă așteptați la design și gust din ceas, selectați marca Karlsson.

Elegant ceas de sticlă cu design modern și curat. O cifră strălucitoare și strălucitoare, cu numere cromate și mânere metalice. Dimensiune ceas: 35x35cm. Grosimea sticlei: 5mm. Cuarț cu ceas alimentat de la baterie. Material: metal / sticlă. Garanție: 2 ani


Denumiri similare la Ceas de perete Karlsson KA5488: KA 5488


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.